2022-01-11 09:12:15• hírek • Szatmár.ro

Négy nap van még hátra, Mani továbbra is 5. a Malle Moto rangsorában

Fotó: Fotop
Fotó: Fotop

Már csak négy nap van hátra a 2022-es Dakar-raliból, Gyenes Emánuel, a szatmári Autonet Motorcycle Team versenyzője pedig igyekszik napi szinten a legjobbak kihozni magából, a motorból és a körülményekből egyaránt.

A verseny 8. napján 835 kilométert motorozott a mezőny, ebből 395 kilométer mért szakasz volt, itt kellett mindenkinek vért izzadva a legjobban teljesítenie, hogy az utolsó versenynapokon még pozíciókat tudjanak hozni a rangsorban.

A versenyt ugyanakkor nehezítette az is, hogy Gyenesnek keletkezett egy seb a tenyerén, ami a rázós, köves részeken kényelmetlenné és időnként fájdalmassá tette a motor kormányzását, de ennek ellenére Mani alapvetően jó napot zárt hétfőn. Ideje pedig összesítettben a 45. helyre volt elég, a szervizcsapat nélkül motorozók versenyében, azaz a Malle Moto kategóriában pedig a 6. időt futotta.



Ami a keddi versenyt illeti, rövidebb lesz a hétfőinél, kevesebb mint 500 kilométert kell menni ezen a napon, ebből pedig „csak” 287 kilométer lesz a speciális mért szakasz.

Ami az aktuális táblát illeti, Mani a keddi napot összetettben a 41. helyről kezdi, míg a Malle Moto kategóriában továbbra is 5. helyről rajtolhat, majdnem két órával lemaradva a dobogó 3. helyén álló francia versenytársától. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: